Horloge Casio Pro Trek PRW-6000Y-1 Radio Controlled

Code: H13788
Meest verkocht
Parameters
Waterdicht
Waterdicht
100 m/10 bar
Glas
Glas
mineraalglas
Type
Uurwerk
Tough Solar
Afmeting
52x12.8 mm
Meer parameters

Productbeschrijving:

Algemeen

Heren/dames:
Heren
Merk:
Casio
Collectie:
Pro Trek
Garantie:
24 maanden
Waterdicht:
100 m/10 bar
Gewicht:
72 g
Land van herkomst:
Japan

Wijzerplaat

Type:
analoog / digitaal
Kleur:
zwart
Luminescentie:
handen en indexen
Type:
Neobrite

Horlogeband

Materiaal:
plastic
Sluiting:
doornsluiting
Kleur:
zwart

Horlogekast

Materiaal:
staal (316L) + plastic
Diameter:
52 mm
Hoogte:
12.8 mm
Glas:
mineraalglas
Lunette:
staal/aluminium
stationair

Uurwerk

Type:
Tough Solar
Kaliber:
5365
Frequentie:
32 768 Hz

Functies

Datum
24-uur cyclus
Dagaanduiding
GMT
Chronograaf (1/100t)
Eeuwigdurende kalender
Thermometer
Drukmeter
Hoogtemeter
Radio-gecontroleerde (wereldwijde)
Wereld tijden
Countdown
Kompas

Anders

backlight

Inhoud verpakking:

  • origineel horloge
  • origineel doosje (het type doosje verschilt afhankelijk van de horlogecollectie)
  • gebruikershandleiding in verschillende talen
  • folder over internationale garantie

Het verhaal over het merk Casio die vandaag de dag behoort tot de grootste producenten van horloges in de wereld, begon in een compleet andere sector. De basis van dit bedrijf is opgericht in 1946 en technicus Tadao Kashio begon met de produktie van een ring en houder voor sigaretten die het voor rokers makkelijker maakte.

Dit geweldige idee was succesvol en Kashio en zijn drie broers investeerde alle winst in het ontwikkelen van een eigen rekenmachine. Zij waren geïnspireerd door een bezoek aan de Business show beurs in Tokio in 1949. Met de produktie van rekenmachines kwamen later ook andere handelsartikelen zoals databanks, pocket computers, alarm klokken, fotocamera's en film camera's. Vandaag de dag houdt Casio zich hoofdzakelijk bezig met het produceren van digitale multifunctionele horloges en hebben hiermee bijna geen vergelijkbare competitie.

De meest populaire serie op dit moment is de bijzondere brede collectie van G-shock. U vindt hier zowel basale modellen met verschillende functies als topsoorten met vele sensoren (hoogtemeters of barometers, thermometers, manometers en kompassen). Deze zijn dikwijls ook toegerust met ontvangers van radium signalen voor een onophoudelijk correcte tijd. In het aanbod zijn ook geavanceerde modellen met ingebouwde GPS systemen. Gebruikelijke component voor alle horloges van de serie G-Shock is de hoge resistentie.

Een andere favoriete serie is zonder twijfel Pro Trek. een collectie van multifunctionele horloges die ook kunnen observeren/controleren de temperaturen, druk en dankzij het kompas een correcte route kunnen aangeven van uw reis. Pro Trek heeft bandjes die vaak zijn gevuld met carbon fibre voor maximale kracht. De top modellen hebben een Titanium armband. De tijd wordt bestuurd door Atoom horloges.