Horloge Calvin Klein Grid K8323107

Code: H12095
Meest verkocht
Parameters
Glas
Glas
saffierglas
Type
Uurwerk
quartz
Waterdicht
Waterdicht
30 m/3 bar
Afmeting
24x7 mm
Meer parameters
Merk: Calvin Klein
Záruka originality
authenticiteitsgarantie
Op voorraad
voor 18.7. bij jou in huis
Adviesprijs: 478 €
169 €
St.

Productbeschrijving:

Algemeen

Heren/dames:
Dames
Merk:
Calvin Klein
Garantie:
24 maanden
Waterdicht:
30 m/3 bar
Land van herkomst:
Zwitserland

Wijzerplaat

Type:
analoog
Kleur:
antraciet
Luminescentie:
geen

Horlogeband

Materiaal:
staal (316L)
Kleur:
zilver
Oppervlak:
gepolijst

Horlogekast

Materiaal:
staal (316L)
Diameter:
24 mm
Hoogte:
7 mm
Glas:
saffierglas
Kroon:
duwen - trekken
Oppervlak:
gepolijst

Uurwerk

Type:
quartz
Kaliber:
ETA (Swiss Made)
Frequentie:
32 768 Hz

Inhoud verpakking:

  • origineel horloge
  • origineel doosje (het type doosje verschilt afhankelijk van de horlogecollectie)
  • gebruikershandleiding in verschillende talen
  • folder over internationale garantie

Calvin Klein is een Amerikaanse modeontwerper en hij neemt deel in een thans hoogst gerespecteerd bedrijf . Klein groeide op in de Bronx en haalde zijn diploma op het mode instituut van technologie. Hij wist al vanaf zijn jeugd dat hij modeontwerper wilde worden. Aan het begin van zijn carriere werd hij geholpen door zijn jeugdvriend Barry Schwartz die hem een lening van 10.000 $ gaf.

Het was een belangrijk moment toen het atelier van Calvin Klein werd bezocht door de manager van een bekend commerciëel modehuis van Bonwit Teller. Ten toon gestelde ontwerpen van Calvin Klein maakte zo'n indruk dat hij werd uitgenodigd om zijn andere werk te presenteren in het centrale bedrijf. Het resultaat was een contract van 50.000 $ en de hele collectie van Calvin Klein werd ten toongesteld op het prestigieuze adres Pate avenue in een Boutique met een landelijke advertentie campagne in de New York Times.

De ster CK werd steeds beroemder en gedurende het eerste jaar verdiende hij miljoenen Amerikaanse dollars. In 1971 verdiende hij 5 miljoen dollars. Calvin Klein maakte in de dagen alleen dames mode. Na 6 jaar had zijn bedrijf een winst van 90 miljoen dollar.

In 1978 breidde zijn bedrijf uit met ook een heren collectie en 20 jaar later startte hij ook met luxueuze horloges. In 1997 werd zijn horloge afdeling deel van de Swatch groep. De grootste conglomeraat in deze categorie.

Horloges van CK hebben een onnavolgbare stijl en daarom overal herkenbaar en populair vanwege de hoge kwaliteit. Zij zijn gemaakt onder het Zwitserse zegel en gebruiken alleen maar het exclusieve eerste klas uurwerk ETA, verwerkt in behuizingen met gevarieerde types armbanden. Het actuele aanbod van CK horloges bestaat uit meer dan 200 heren- en dames modellen. Op onze website vindt u de meest favoriete en best geprijsde voorbeelden.